QUARTZ-ZINC® en ANTHRA-ZINC®

QUARTZ-ZINC® en ANTHRA-ZINC® zijn twee zinkproducten met een donkerder patina dat verkregen wordt via een perfect gecontroleerd chemisch procédé. Dit procédé laat toe om, met volledig respect voor het milieu, het zink van bij het begin een gepatineerd aspect te geven.

Het geprepatineerde ANTHRA-ZINC® en QUARTZ-ZINC® wordt bekomen door een oppervlaktebehandelingsmethode van natuurlijk zink.
Het betreft een natuurlijke, versnelde patina en niet een verf of kleuring. Zoals bij elke patina evolueert de wijziging in de kristallijne metaalstructuur aan beide zijden mettertijd.
Bijgevolg is het normaal om kleine variaties in de tint vast te stellen tijdens de plaatsing op eenzelfde dakhelling of gevelzijde. Voor een betere homogeniteit raden wij aan om voor de profilering en de plaatsing op eenzelfde werf, elementen uit één enkele moederbobijn te gebruiken.

Heeft u een aanvraag laat het ons weten en wij maken vrijblijvend een scherpe aanbieding.

Archief